Održana promocija zbirke pjesama mladog autora Lazara Malovića /VIDEO/

U prepunom holu  Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Bijeljina održana  je promocija zbirke pjesama „Put mog djetinjstva“, autora Lazara Malovića, učenika osmog razreda ove škole. Lazar Malović, pored pisanja poezije, trenira taekwondo,te je nosilac crnog pojasa, a takođe je i jedan od najmlađih filatelista u Republici Srpskoj.

Lazar Malović, autor knjige „Put mog djetinjstva“ za naodi  je da je u svijet poezije „zakoračio“ u četvrtom razredu osnovne škole, te da je nakon toga pravio pauze, sve dok njegov talenat nije otkrila njegova nastavnica srpskog jezika i književnosti, Slavica Račanović. Pred prepunim holom Osnove škole “Vuk Karadžić” mladi pjesnik intonirao je stihove, koji su samo njemu svojstveni.

Predrag Račanović, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Bijeljina kaze da je ovaj  događaj od izuzetnog značaja za njihovu školu, te istakao da će Lazareve divne pjesme zasigurno imati veliki značaj u životu i radu njihove škole u budućnosti.

Lazar Malović, pored pisanja poezije, trenira taekwondo,te je nosilac crnog pojasa, a takođe je i jedan od najmlađih filatelista u Republici Srpskoj.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *