Održana promocija diploma na Fakultetu poslovne ekonomije /VIDEO/

Na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu održana je promocija diploma i tom prilikom je uručeno ukupno 49 diploma, od čega 33 diplomiranim ekonomistima, te 16 diploma magistrima i masterima ekonomije.

Uprkos mogućnostima da sa diplomom ovog priznatog Fakulteta poslovne ekonomije , nađem zaposlenje bilo gdje u svijetu, moja odluka je da ostanem upravo ovdje kaže Sandra Milić koja već sada na master studijama u Bijeljini.

Diplome su danas na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini na 16. promociji diplomiranih studenata osnovnih i master studija preuzela 33 studenta osnovnih te 16 studenata master i magistarskih studija ovog fakulteta. Najbolji studenti u promociji, Srećko Ilić sa prosjekom 9,48 , Dušica Jović 9,45 i Ivana Jevtić čiji je prosjek ocjena 8,42 , nagrađeni su poklon vaučerima koje je obezbijedio sponzor Addiko banka, i najbolji student master stduija Katarina Božić čiji je procjek ocjena 10.

Nagrađeni su i najbolji studenti od prve do treće godine, Nevena Radić, Dragana Kićić i  Ognjen Rankić, čije nagrade je spozorisala  Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine i Blic net.

Ovaj fakultet baštini tradiciju Više škole za spoljnu trgovinu od 1993. godine, pa se tako ove godine obilježavaju tri decenije visokog ekonomskog obrazovanja u našem gradu.

Na ovoj promociji je uručena zahvalnica horu Pedagoškog fakulteta, u znak uspješne poslovne saradnje. Zahvalnicu je u ime hora primila solista hora, Maja Ilić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *