Održana komemoracija povodom smrti dr Zorana Trifkovića /VIDEO/

Prim. dr Zoran Trifković, načelnik Odjeljenja za ORL u Bolnici “Sveti Vračevi”preminuo je juče u bijeljinskoj bolnici nakon duge i teške bolesti u 54. godini života.

” Sa velikom tugom Vas obavještavamo da nas je prerano napustio naš uvaženi  kolega i prijatelj prim. dr Zoran Trifković, specijalista otorinolaringologije i načelnik Odjeljenja za ORL u Bolnici “Sveti Vračevi”. Posljednji pozdrav načelniku, kolegi i prijatelju uputiće radnici bijeljinske bolnice ispred pogrebnog preduzeća u bolničkom krugu”- saopšteno je jutros iz bolnice Sveti Vračevi.

Prema želji pokojnika i njegove porodice, komemoracija je održana u velikoj sali bijeljinske bolnice  u užem krugu porodice,  prijatelja i najbližih saradnika, uz poštovanje epidemioloških mjera. Nakon toga je u 15 časova obavljena sahrana na groblju u Pučilama.

Trifković je bio predsjednik Udruženja otorinolaringologa Republike Srpske. Rođen je 1968. godine u Bijeljini, gdje je završio Osnovnu i srednju školu, na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu diplomirao je 1994. godine, a specijalizaciju iz otorinolaringologije završio je 2000. godine u Beogradu. Zoran Trifković je bio oženjen i otac dvoje djece.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *