Održan turnir “Stoni tenis za sve”

Stonoteniski klub “Radnik” iz Bijeljine organizovao je u ovom gradu turnir “Stoni tenis za sve”, na kome je učestvovalo oko 80 takmičara, a čiji je cilj promocija ovog sporta.

Učesnici su bili podijeljeni prema starosnim kategorijama, a takmičari su podijeljeni u dvije grupe kako bi se smanjio rizik od širenja virusa korona. Najboljima su uručeni pehari i diplome.

Trener “Radnika” Saša Savković rekao je da su turnir podržali Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Gradska uprava Bijeljine, koji su finansirali opremu za članove kluba.

“Zahvaljujemo ministru Sonji Davidović i predsjedniku gradske Skupštine Aleksandru Đurđeviću koji su prepoznali naš trud i volju da zainteresujemo što veći broj djece za ovaj sport kako bi trenirajući zdravije odrastala”, istakao je Savković.

On je dodao da članovi ovog kluba ostvaruju zapažene rezultate u seniorskoj ligi Republike Srpske i u svim mladim kategorijama na nivou BiH, te da im je cilj da sljedeće sezone uđu u premijer ligu BiH.

Turnir “Stoni tenis za sve” održan je juče i danas.

Stonotenski klub “Radnik” osnovan je 2011. godine u Bijeljini i broji više od 40 članova svih uzrasnih kategorija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *