Održan prijem za sponzore i partnere koji su učestvovali u organizaciji Evropske sedmice mobilnosti /VIDEO/

Gradski Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina je usaradnji sa 19 sponzora i 13 partnera po šesti put organizovao Evropsku sedmicu mobilnosti od 16. do 22. septembra 2023. godine.Na prijemu koji je upriličen  uručene su zahvalnice svim sponzorima i partnerima.

Ovo je prilika da se na skroman način zahvalimo svim partnerima i sponzorima koji su pokazali veliku društvenu odgovornost i uzeli učešće u
organizaciji, jer bez njihove podrške ne bi bilo moguće realizovati aktivnosti na ovako kvalitetan način”, naveli  su iz Odsjeka.

Pored retrospektive za 2023.godinu , predstavljana je i Evropska sedmica mobilnosti za ovu godinu.

Realizovane sedmodnevne aktivnosti su omogućile učešće 1.365 građana kroz sljedeće anketiranje građana, podizanje svijesti o potrebi i značaju urbane mobilnosti, vožnja biciklima pod nazivom „20ka za zdravlje”, vožnja rolerima i trotinetima pod nazivom „ZaROLAJ”, poligon bezbjednosti u
saobraćaju za učenike i predškolce, fitnes na otvorenom za djecu i odrasle, igrena otvorenom za djecu sa i bez poteškoća u razvodu pod nazivom „Mogu i ja”, Radionicu za učenike osnovnih škola na temu bezbjednosti u saobraćaju, kao i otvaraje centra grada za prešake u večernjim satima i monitoring protoka saobraćaja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *