Odbornički kandidati sa liste SNSD-a posjetili PI “Sava Semberija” /VIDEO/

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a Nemanja Janković, Stojanka Nikolić, Nada Stančić, Aleksandar Stevanović i Stanislav Milošević, zajedno sa profesorom doktorom Zlatkom Maksimovićem posjetili su danas Prehrambenu industriju Sava Semberija gdje su sa rukovodstvom ove fabrike razgovarali o aktuelnoj situaciji, nabavci repromaterijala i saradnji sa poljoprivrednicima Semberije.

Sava je odličan primjer kako se i u kriznim vremenima radi i napreduje, zaključio je nakon obilaska pogona fabrike, prof.dr Zlatko Maksimović.

U rukovodstvu fabrike ističu da je Sava Semberija tokom pandemije virusa korona imala podršku Zlatka Maksimovića i njegovih saradnika, kako bi se zaštitilo zdravlje zaposlenih u ovoj fabrici i da bi se održao proces proizvodnje.

Danas rade punim kapacitetom, a otkupili su kažu sve što su im poljoprivrednici širom Srpske ponudili, a otkup još uvijek traje.

Sava Semberija je kako je poručeno fabrika koja je strateški važna za Srpsku i Semberiju, pa je uz podršku lokalne i republičke vlasti neophodno raditi na boljem uvezivanju domaćih poljoprivrednih proizvođača sa ovom fabrikom, radi održivosti proizvodnje i sigurnosti plasmana.

Pet članova Pokreta uspješna Srpska zajedno sa kandidatima SNSD-a formirali su zajedničku listu za odbornike. Na listi se nalaze pod rednim brojevima od 16 do 20.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *