Odbojkašice Radnika nastavljaju takmičenje u Prvoj ligi RS /VIDEO/

Odbojkašice Radnika na početku  2023. godine zauzimaju drugo mjesto na tabeli Prve lige RS , sa šansama da u nastavku takmičenja izbore ponovni povratak u Premijer ligu BiH.

Odbojkašice Radnika su u jesenjem dijelu prvenstva zauzele drugu poziciju na tabeli Prve lige Republike Srpske sa realnim izgledima da se uključe u borbu za titulu prvaka u nastavku prvenstva. Ipak, trener Radnika Miroslav Mićić ističe da je cilj Radnika da ostane na drugoj poziciji i da će teško ugroziti prednost koju ima Inova iz Banjaluke.

Odbojkašice Radnika su u 11 odigranih kola zabilježile samo dva poraza, ali kako u ženskoj Prvoj ligi Republike Srpske nema doigravanja za šampiona, Inova bi morala upisati tri poraza u 11 preostalih utakmica, a Radnik bi do kraja morao biti perfektan kako bi došao do titule.

Mićić ističe da je sistem po kojem se trenutno igra Prva liga RS nije pravedan ali da se Savez oglušio na prijedloge klubova te da za sad nema naznake da će u skorije vrijeme doći do promjene formata takmičenja.

Prvi izazov za odbojkašice Radnika u drugom dijelu sezone biće ekipa Leotara koju će ugostiti  u subotu, 4 februara, od 17 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *