Odbojkašice “Libera” sutra protiv Borca za ulazak u Prvu ligu RS /VIDEO/

U vrijeme zdravstvene i finansijske nesigurnosti uzorokovane pandemijom koronavirusa jedno je sigurno, sport će na našim prostorima uvijek uspjeti da nas obraduje i bar na neko vrijeme skrene pažnju sa problema sa kojim se susrećemo. Ž.O.K Libero iz Bijeljine će ovog vikenda igrati istorijsku utakmicu za ulazak u prvu ligu Republike Srpske, a protivnik će im biti ekipa  Borca iz Banjaluke

Klub koji je nastao prije 5 godina sa ciljem da kroz rad sa mladjim selekcijama  razvijaju zdrave sportske i timske vrijednosti u našoj zajednici,  ozbiljnom organizacijom i jakim radom ova  mlada ekipa , došla je u priliku da ostvari istoriski uspjeh ulaskom  u Prvu Ligu Republike Srpske rekao je predsjednik skupštine kluba Aleksandar Jokičić.

Bojan Kvrgić, trener OK. Libero koji je ovaj tim vodio od prvog susreta sa odbojkaskom loptom, kroz sve mladje selekcije do finala Druge lige Republike Srpske, istakao je da vjeruje u svoj tim i da će u viši rang takmičenja proći ekipa koja bude greške svela na mimimum.

Recept za uspjeh ženskog odbojkaskog kluba Libero otkriva nam kapiten tima Jelena Džubić. Ističe da rezultati dolaze kroz jak rad, dobru zabavu na terenu i kroz gajenje timskog duha i porodičnih vrijednosti unutar tima.

Utakmica finala plej ofa druge lige RS, igraće se sutra u  Bijeljini  u  Sali Osnovne skole Knez Ivo od Semberije sa početkom u 14 časova.

Zbog epidemioloskih mjera utakmica će biti odigrana bez prisustva publike tako da će Libero biti lišen pomoći domaćih navijača ali u ekipi koja je dominantno došla do finala zabilježivši samo jedan poraz u regularnom dijelu sezone, zaista nema razloga za strah.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *