Od 2. do 12. januara biće održana “Zimska liga u fudbalu” /VIDEO/

Gradska boračka organizacija u saradnji sa Opštinskim fudbalskim savezom i generalnim pokroviteljem, Gradskom upravom Bijeljina, i ove godine će, od 2. do 12. januara, organizovati popularni sportski turnir  “Zimsku ligu u malom fudbalu”. Pomenuta manifestacija održava se tradicionalno u našem gradu već duži niz godina sa ciljem afirmisanja i razvoja sporta, zdravog života, sportskog duha i viteštva.

Gradska Boračka organizacija Bijeljina organizovala je konferenciju za medije na kojoj je upoznala javnost sa organizovanjem sportske manifestacije, Zimske lige u malom fudbalu “Bijeljina 2024”. Ova sportska manifestacija ima dugu tradiciju i organizuje se od 1994. godine, pojašnjava Miodrag Stevanović, predsjednik Gradske Boračke organizacije Bijeljina.

Ova manifestacija pored sportskog ima i humanitarni karakter navodi Stevanović.

Liga će se igrati od 2. do 12. januara u sali Gimnazije, a organizatori su potvrdili da će manifestacija ostati na visokom nivou, kako bi igrači, ali i gledaoci zajedno uživali u kvalitetnom fudbalu u prazničnim danima. Očekuje se velika posjećenost imajući u vidu da grad Bijeljina na svojoj teritoriji ima veliki broj sportskih organizacija. Liga je otvorena za sve tako da će biti i regionalnog karaktera. Ukupni nagradni fond iznosi oko 20.000KM.

Takmičarskim danima utakmice će počinjati ujutru u 9 časova, a poslednja utakmica dana biće odigrana u 21 čas. Organizatori turnira iskoristili su ovu priliku da još jednom pozovu sve ljubitelje malog fudbala ali i sporta uopšte, kako bi upriličili ovu tradicionalnu sportsku manifestaciju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *