Ocu šestoro djece za liječenje potrebno 50.000 dolara

Radomir Stanišić iz Janje kod Bijeljine, otac šestoro djece, boluje od rijetke bolesti i za njegovo liječenje potrebno je najmanje 50.000 dolara.

Stanišić se posljednjih sedam mjeseci liječio od iznenadne i teške bolesti – Hondrom sindrom, veoma rijetke podvrste, a njegovo liječenje je uključivalo i dvije operacije koje su, nažalost, bile neuspješne.

Radomir je stalno u bolovima i ranama na i u tijelu, ali je nastavio bio da radi kako bi prehranio svoju porodicu. Njegova patnja se pojačava sa svakom aktivnošću. Teško mu je da sjedi i spava.

Ovaj mladi otac treba da ide u Solun na spasonosno liječenje, koje bi trebalo da traje najmanje tri mjeseca, a koštaće najmanje 50.000 dolara.

Radomir je jedini hranilac svoje mlade osmočlane porodice, a organizator humanitarne akcije poziva sve ljude dobre volje da donacijom pomogne ovom mladom i plemenitom čovjeku koji se bori za život.

Sredstva se mogu uplatiti direktno na Radomirov račun: Naša banka, Bijeljina, BiH, SWIFT: PAVLBA22, Radomir Stanišić, broj računa: 5544020160510194, devizni: BA395542030081600163.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *