Obnovljene dvije učionice u OŠ “Vuk Karadžić” /VIDEO/

Osnovna škola Vuk Karadžić iz Bijeljine je u saradnji sa mjesnom zajednicom Sokolski dom i Odsjekom za evropski razvoj i evropske integracije grada Bijeljina, obezbijedila sredstva koja su iskorištena za obnavljanje školskog inventara i opreme.

Bijeljinska osnovna škola Vuk Karadžić je tokom novembra kroz projekat “Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ opremila kabinet likovne kulture i jednu učionicu u razrednoj nastavi.  Ukupna vrijednost donacija iznosila je 17.700KM.

Pored učionica, obnovljen je i fond knjiga školske biblioteke, a učenici su dobili i nove lopte kako bi program nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja bio što kvalitetniji. Škola je izrazila i veliku zahvalnost na donaciji akademske slikarke Natalije Cimeše.

Stevanović ističe da škola u kontinuitetu radi na poboljšanju kvaliteta i uslova u kojima borave i rade njihovi učenici, te da su ovakvi projekti od velikog značaja za njih, ali i za obrazovni sistem u cjelini. On se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima projekta jer su dobrobit djece stavili na prvo mjesto. 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *