Novogodišnji prijem OO SDS Ugljevik

Predstavnici Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Ugljevik organizovali su juče, u prostorijama stranke, tradicionalni novogodišnji prijem za članove SDS, koalicione partnere, predstavnike javnog, kulturnog i političkog života opštine Ugljevik.

Predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić ovom prilikom sumirao je rezultate rada stranke ali i rada lokalne uprave u protekloj godini. Perić je period iza nas ocjenio je kao veoma  uspješan za Ugljevik i najavio nove  radove i investicije u 2020.godini.

„Na lokalnom nivou Srpska demokratska stranka je na vlasti dvadeset godina. Svih ovih godina bili smo pobjednici zato što smo radili marljivo, pošteno, transparentno i zato što smo ispunili ono što smo obećali. Naš Ugljevik je mjesto gdje smo uradili zaista veliki broj projekata koji su bili od koristi za građane. Naravno, mi ćemo  nastaviti da provodimo određene programe u narednom periodu. Prije svega tu je  program sveobuhvatne pomoći porodici i našim najmlađim sugrađanima, provešćemo program kapitalnih ulaganja vrijednosti  pet miliona konvertibilnih maraka, program pomoći u vidu subvencija našoj privredi i poljoprivredi… Tu je i veoma važan program pomoći osjetljivim kategorijama našeg stanovništva.“-rekao je Perić u izjavi za novinare.

Perić je istakao da SDS-u nikada nije bilo lako i jednostavno budući da je prolazila kroz velika i razna iskušenja od samog svog osnivanja pa do današnjeg dana, ali ono sto je zaista važno i bitno jeste da je uvijek bila uz svoj narod.

„Srpska demokratska stranka, kao državotvorna stranka, bila  je uvijek i bezrezervno posvećena dobru naše Republike Srpske. Na području opštine Ugljevik SDS je već dvadeset godina pobjednik lokalnih izbora. Očekujemo tu pobjedu i u 2020. godini.“ – rekao je Perić.

Predsjednik OO SDS Ugljevik  čestitao je Pravoslavnu Novu godinu te poželio da u oktobru ostvare pobjedu na lokalnim izborima, ne samo u Ugljeviku već na prostoru cijele Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *