“Novogodišnja čarolija” u Ugljeviku: Dodijeljeni novogodišnji paketići svim mališanima uzrasta do 10 godina

Na gradskom trgu u Ugljeviku večeras je  održana deveta  „Novogodišnja čarolija” u organizaciji Škole sporta „Mali šampioni” na kojoj su dodijeljeni novogodišnji paketići svim mališanima ove podmajevičke opštine uzrasta do 10 godina koje je finansirala opština Ugljevik.

Trener u Školi sporta Mladen Stevanović čestitao je Novu godinu mališanima sa željom da budu zdravi, veseli i da još više treniraju.

“Naš tim Školice sporta želi svima lijepu i veselu Novu godinu, a mi ćemo nastaviti i dalje da širimo pozitivne vibracije sa novim idejama i velikim planovima jer naši mališani zaslužuju samo najbolje”, rekao je Stevanović.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić prisustvovao je “Novogodišnjoj čaroliji”  i mališanima poželeo srećnu Novu godinu uz želju da budu zdravi i bezbrižni u srećnim igrama.

“Želim svim mališanima lijepu budućnost i sigurnost i da budu srećni, radosni i raspoloženi,  da svi budu zdravi i da 2022 godina bude bolja od prethodne i da bude uspješnija za naš Ugljevik i našu opštinu”, poručio je Perić.

Glumci bijeljinskog Pozorištanca “Maslačak” odigrali su predstavu “Čekajući Deda mraza” nakon toga su dodijeljeni novogodišnji paketići.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *