Nova uprava optimistična: Radnik više nije na koljenima /VIDEO/

U Bijeljini su juče predstavljeni prvotimci Fudbalskog kluba „Radnik“ i najavljena akcija prodaje sezonskih ulaznica „Budi Radnik“, koja ima za cilj da promoviše i finansijski pomogne ovom klubu.

Galerija Centra za kulturu bila je mala da primi sve one koji su juče došli da pruže podršku svom klubu. Nova Uprava je optimistična, iako je prije petnaestak dana preuzela ovaj klub u nimalo zavidnom stanju. Mladen Žižović, član Upravnog odbora, rekao je da su redove „Radnika“ ove sezone pojačala i nova, ali i stara lica.

Predsjednik je naglasio da je prvi cilj izdržati polusezonu, a onda kreirati realne planove za dalje. „Krajnji cilj nam, svakako, nije Prva liga RS. Ovaj klub i grad ne trebaju time da se zadovoljavaju“, kategoričan je Ćorić. On je najavio i prodaju sezonskih ulaznica, čija kampanja simbolično nosi naziv „Budi Radnik“.

Akcija će trajati do kraja septembra, a očekivanja su da će se u tom periodu obezbijediti sredstva neophodna za funkcionisanje Kluba.

Velibor Đurić, šef „Radnikovog“ stručnog štaba, pozvao je sugrađane da u srijedu, 17. avgusta, napune tribine gradskog stadiona i budu krila na kojima njihov tim polijeće u borbu, a prva prepreka biće ekipa Ljubića iz Prnjavora.

Đurić je dodao da od fudbalera traži da na svakoj utakmici daju svoj maksimum, a vjeruje da će pozitivan rezultat biti vidljiv već u srijedu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.