Njemačka fondacija nastaviće saradnju sa Gradom Bijeljina /VIDEO/

Njemačka Fondacija „Konrad Adenauer” u BiH izrazila je spremnost za nastavak i unapređenje  saradnje sa Gradom Bijeljina. Koncept Bijeljine kao grada budućnosti ima veliki potencijal, poručeno je nakon sastanka zvaničnika Bijeljine i ove Fondacije.

Nastavak saradnje Grada  Bijeljina i Njemačke  Fondacije  „Konrad Adenauer” u BiH ogledaće se u  smislu ostvarivanja korisnih ekonomsko-finansijskih kontakata i dovođenja stranih investitora u Semberiju, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović nakon razgovora sa direktorom ove fondacije Svenom Petkeom.

Već na narednom sastanku biti konkretizovani modeli saradnje, s  ciljem izgradnje efikasnijeg društvenog i političkog sistema.

Nastavak saradnje biće usmjeren  na izgradnji Bijeljine na temeljima vladavine prava, dovođenju investitora i novim zapošljavanjima .  Direktor Fondacije „Konrad Adenauer” Sven Petke čestitao je Petroviću i njegovom timu na sjajnom izbornom rezultatu.

Važno je da Bijeljina bude prepoznata na što širem geografskom području kako bi se ostvarila što veća društveno-politička korist u smislu  dovođenju investitora i novim zapošljavanjima – istakao je Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *