Nestabilno vrijeme i narednih dana

U Republici Srpskoj tokom vikenda biće nestabilno vrijeme sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom vazduha do 26, a na sjeveru i jugu oko 30 stepeni Celzijusovih.

Jutro će sutra će biti pretežno sunčano, ponegdje oko rijeka i po kotlinama sa sumaglicom ili maglom, a poslije podne na jugoistoku biće nešto oblačnije i nestabilno vrijeme uz moguću kratkotrajnu kišu, dok će vjetar biti slab do umjeren, pretežno zapadnih smjerova.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 17, na jugu i sjeveru do 19, a najviša dnevna od 19 do 26, na sjeveru i jugu oko 30 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju, 14. juna, jutro će, takođe, biti pretežno sunčano, ponegdje oko rijeka i po kotlinama sa sumaglicom ili maglom.

Tokom prijepodneva na jugozapadu biće nestabilno sa kišom i pljuskovima, potom i u istočnim predjelima, a tokom dana i uveče i u sjevernim krajevima.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 17, na jugu i sjeveru do 19, a najviša dnevna od 18 do 24, na sjeveru i jugu oko 29 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 15. juna, jutro će biti oblačno u svim predjelima sa kišom, a nestabilno vrijeme zadržaće se tokom dana u svim predjelima.

Tokom dana doći će do postepenog smanjenja oblačnosti od sjeverozapada ka jugoitoku.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 17, na jugu i sjeveru do 19, a najviša dnevna od 18 do 24, na sjeveru i jugu oko 29 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.