Navijači Radnika uručili zahvalnicu profesoru Radovanoviću i posvetili mu mural /VIDEO/

Penzionisani profesor fizičke kulture i bivši profesionalni fudbalski trener, Ratko Radovanović, je čovjek koji  već 50 godina korača uz FK Radnik i ako je već debelo  zagazio u osmu deceniju zivota sa istim žarom proživljava sve uspjehe I padove ovog kluba kao  I  sredinom prošlog vijeka. Navijačko udruženje Incident iz Bijeljine, pokazalo je da ne zaboravljaju legende Radnika I nagradili su odanost popularnog “Profe iz Semberije” muralom na zidu stadiona kojem je posvetio svoj život.

Ratko Radovanović  prilikom otkrivanja murala zahvalio se  navijačima Radnika jer prepoznali njegov doprinos, kako kaže, u stvaranju institucije od fudbalskog kluba Radnik.

FK Radnik je mnogo više od običnog kluba on je institucija koja je obrazovala I vaspitala mnoge generacije I kao takav je ucestvovao u izgradji zdravog mentaliteta u ovom gradu.

Peko Matković, član navijačke grupe Incident još jednom je izrazio zahvalnost profesoru Radovanoviću za njegov rad u klubu uz napomenu da će navijači nastaviti sa sličnim gestovima, kako ne bi bili zaboravljeni ljudi, koji su ispisali istoriju fudbala u Bijeljini.

Ratko Radovanović bio je dugogodišnji igrač, trener, savjetnik, ali I prijatelj brojnim mladim generacijama Radnika. Svojim znanjem, entuzijazmom, šarmom i marljivošću on je obilježio decenije bijeljinskog fudbala i dao mu neprocjenjiv doprinos. Ako postoji čovjek koji je živio za najbitnijnu sporednu stvar na svijetu to je svakako Semberski profa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *