“Narodni front” otvorio kancelarije u Bijeljini /VIDEO/

U Bijeljini je sinoć otvorena kancelarija Gradskog odbora Narodnog fronta RS. Predstavnici ovog novog političkog subjekta na političkoj sceni su istakli da je njihov politički cilj sprovođenje vlastitog programa rada koji ima za cilj afirmaciju Bijeljine kao modernog grada koji neprestano raste i razvija se.

Ova stranka će ponuditi ljude, ideje, viziju i program, kako za Bijeljinu, tako i za čitavu RS, rekla je presjednica ove stranke Jelena Trivić.

Povjerenik GO Narodni front za Bijeljinu je Mario Tomić.   On je rekao da je bijeljinski odbor do sada okupio značajan broj ljudi koji svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći razvoj grada Bijeljina naglasivši pri tom da su vrata ove političke partije otvorena za sve dobronamjerne građane koji znaju i koji su voljni dati svoj doprinos poboljšanju kvaliteta života u Bijeljini.

Borba protiv kriminala i korupcije, ozdravljenje društva – najviše u finansijskom smislu, bolji položaj boračke populacije, su aktivnosti na kojima će Narodni front raditi. Na osnovu rada na promociji pravih vrijednosti, ova stranka u narednom izbornom ciklusu ima velika očekivanja u Bijeljini, kao i u Banjaluci, ali i u ostalim lokalnim zajednicama širom Srpske, rečeno je sinoć na skupu simpatizera i članova ove stranke u našem gradu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *