Narodna koalicija u Velikoj Obarskoj: Referendumom se briše nezakonita praksa Petrovića /VIDEO/

Predsjednik Štaba Koalicije za opoziv gradonačelnika u Bijeljini Miroslav Milovanović rekao je da će loša i nezakonita praksa koju sprovodi Ljubiša Petrović biti trajno izbrisana poslije referenduma 19. marta.

Učesnici tribine Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” u Velikoj Obarskoj poručili su da Petrović ne može da potkupi narod Semberije.

Milovanović je ponovio da u Semberiji od gradonačelnikovog dolaska nije urađen nijedan novi projekat već su završeni oni koji su započeti još prije tri godine.

“Petrović je pojedinac koji se uporno distancira od republičkih vlasti, od zajedničkih institucija na nivou BiH, a svi smo svjesni da se Bijeljina može razvijati samo ako postoji saradnja”, naglasio je Milovanović.

Predstavnik SNSD-a Dragan Knežević smatra da gradonačelnik nije ispunio očekivanja naroda i da ne razumije zadatke koje treba da vrši Gradska uprava.

“Naša najveća zamjerka je to što se Bijeljina nije obratila Vladi Republike Srpske i zatražila dio sredstava od 1,5 milijardi KM, koliko je predviđeno za kapitalne projekte. To znači da gradonačelnik ne razmišlja o razvoju i napretku, nego o svojoj fotelji”, zaključio je Knežević.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *