Narednih dana nestabilno vrijeme

U Republici Srpskoj će narednih dana biti nestabilno vrijeme, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru će biti pretežno sunčano i toplo, poslije podne uz umjeren rast oblačnosti.

Na jugozapadu i zapadu poslije podne je moguća grmljavina i pljusak. Uveče na sjeveru uz rijeku Savu, na krajnjem sjeverozapadu i krajnjem sjeveroistoku mogući su kraći pljuskovi.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 15 do 20, na jugu oko 22. Najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 32 stepena Celzijusova.

U četvrtak, 23. jula, jutro će u većini krajeva biti sunčano. Tokom dana doći će do razvoja oblačnosti sa zapada i nestabilnosti, uz mogućnost grmljavine, a ponegdje je moguć i pljusak.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 16 do 21, na jugu oko 23. Najviša dnevna od 23 do 28, na jugu do 32 stepena Celzijusova.

U petak, 24. jula, prijepodne će biti promjenljivo oblačno, povremeno sa pljuskovima na sjeverozapadu i centralnom pojasu. Tokom dana nestabilno u većini predjela, uz pljuskove i uslove za grmljavinu.

Na jugu ostaje pretežno suvo i veoma toplo, dok će u visokoj Hercegovini biti uslova za pljuskove i grmljavinu.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 19, na jugu do 22. Najviša dnevna od 23 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

U subotu, 25. jula, biće oblačno sa kišom u većini krajeva, a jači pljuskovi očekuju se na istoku.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 17, na jugu oko 19. Najviša dnevna od 22 do 27, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *