Naređena obdukcija tijela ubijenog u Međašima /VIDEO/

Dežurni tužilac u Bijeljini naredio je obdukciju tijela muškarca čiji su inicijali A.V, koji je noćas ubijen u Međašima, potvrdila je portparol bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva Danka Prodanović.

“A.V. je ubijen tako što ga je lice čiji su inicijali Lj.D. više puta ubolo nožem, te je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru Bijeljina”, rekla je novinarima Prodanovićeva.

Ona je navela da je lice Lj.D, za koje postoji osnovana sumnja da je ubilo A.V, trenutno pod kriminalističkom obradom i dežurni tužilac će protiv njega predložiti Okružnom sudu u Bijeljini određivanje pritvora zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo, za koje prijeti kazna od pet do 20 godina zatvora.

“Tužilac je sve što je pronašao na licu mjesta i izuzeo, s ciljem sprovođenja istrage”, napomenula je Prodanovićeva.

Prodanovićeva je istakla da je motiv nepoznat, da se sve desilo u toku noći, kao i da je tužilac bio na terenu i još nije dobio izvještaj od policije.

“Nemamo informacija da li postoje očevici”, rekla je Prodanovićeva i dodala da je istraga tek u početnoj fazi.

Muškarac čiji su inicijali A.V. ubijen je nožem rano jutros u Međašima kod Bijeljine, a osumnjičeni D.Lj. uhapšen je nekoliko časova kasnije, potvrđeno je jutros Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Ubistvo se dogodilo oko 2.40 časova ispred jednog marketa u Međašima.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.