Nađeno tijelo muškarca kod Ade Huje; Obavljen uviđaj, naložena obdukcija /VIDEO/

Tijelo su našli mornari jutros oko 9.20 sati, a policija je izašla na teren po prijavi. Tijelo je primjetio kapetan broda.

-Šetali smo palubom broda i tijelo je plutalo nizvodno Dunavom ka pontonima. Prvo smo pozvali riječnu policiju, pa onda beogradsku policiju, rekao je kapetan Miloš Zelenović. Mediji spekulišu da garderoba na tijelu odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio mladi Splićanin Matej Periš.

Prema njegovim riječima, tijelo je došlo iz pravca Save, a danas je bio jak vjetar što je možda razlog da se negdje otkačilo. Dežurni zamjenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mjesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti.

Majica koja je pronađena na tijelu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej. Mediji su prenijeli da je na tijelu pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon.

Otac Mateja Periša, Nenad, potvrdio je da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

Podsjetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. na 31. decembar prošle godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.