Nacrt budžeta grada za iduću godinu pred odbornicima 8. decembra /VIDEO/

Deveta redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana u srijedu 8.decembra, dogovoreno je na danas održanom međustranačkom sastanku. Pred odbornicima će se naći 16. tačaka dnevnog reda, među kojima je jedna od najvažnijih nacrt budžeta za 2022. godinu.

Na devetoj redovnoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina pred odbornicima će se naći nacrt budžeta za 2022. godinu kao i  izvještaj o izvršenju budžeta za devet mjeseci ove godine.

Gradonačelnik Bijeljine ima niz prijedloga na predloženi dokument. Planirane su subvencije u oblasti privrede, poljoprivrede ,  pronatalitetne politike  ali i uređenje fasada u gradu. Za zimsku službu planirano je  izdvajanje dodatnih 100.000 KM jer je mnogo ulica iz  drugog reda  uvršteno u prvi red.

Pred odbornicima će  biti i niz odluka imovinskopravnog karaktera, informacije o stanju puteva, stanju u zdravstvenoj zaštiti neosiguranih lica, stanju u kulturi, kao i prijedlog strategije razvoja socijalnog stanovanja u Bijeljini za narednih 10 godina, kao i nacrt džender akcionog plana u Bijeljini 2021-2025. godine.

Predsjednik Skupštine je izrazio nadu da ovo neće biti posljednja sjednica Skupštine grada u ovoj godini, navodeći da je njegov plan, da do 31. decembra bude održano bar još jedno zasjedanje.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.