Na sajmu “Interagro” očekuje se oko 200 izlagača /VIDEO/

Sve je spremno za 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro”, kažu organizatori. Ova smotra agrara održava koja se održava od 20. do 22. septembra na prostoru Agrotržnog centra u Bijeljini okupiće ove godine najveći broj izlagača do sada.

Da je veliko interesovanje za ovogodišnji Interagro, potvrđuje podatak da su organizatori bili prinuđeni da šire kapacitete izlagačkog prostora. Prijave za učešće na sajmu pristižu svakodnevno, pa se očekuje da će se ovoga puta u Bijeljini predstaviti oko 200 izlagača.

Prema procjenama očekuje se da će Interagro ove godine okupiti više od 10.000 posjetilaca. Generalni sponzor sajma je firma Petriks, pa one koji posjete ovu smotru od 20. do 22. septembra, a budu srećne ruke, čekaju vrijedne nagrade jer je zahvaljujući dobro uspostavljenoj sponzorskoj saradnji obezbijeđen nagradni fond vrijedan više od 25.000 maraka.

Draganić napominje da će posjetioce na glavnom ulazu u sajam ka izlagačkim prostorima čekati ulaznice.

Ove godine sajam neće pratiti tradicionalna izložba stoke s obzirom na aktuelne odluke koje su na snazi zbog sprečavanja i suzbijanja afričke kuge svinja.Pokrovitelji 21. Interagra su Ministarstvo Poljoprivrede Srpske i Grad Bijeljina, a partneri sajma su Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Republike Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *