Na Međunarodnom sajmu turizma 70 izlagača iz regiona /VIDEO/

Jedanaesti međunarodni sajam turizma svečano je otvoren danas u Bijeljini, uz prisustvo 70 izlagača i brojnih zvaničnika. Otvaranje su upriličili članovi SKUD-a Semberija, a sajam je već na današnjem otvaranju posjetio veliki broj građana kako bi se informisali o mogućnostima putovana u RS ali i van nje.

Sajam turizma ove godine u Bijeljini okupio je 70 izlagača što iz Republike Srpske što iz zemalja regiona. Priliku da se predstave imali su mnogi privredni subjekti poput turističkih organizacija, udruženja žena, ali i hotela, etno kompleksa i turističkih agencija.

Gradska uprava i skupština grada Bijeljina podržali su ovakvu manifestaciju te se nadaju da će zajedničkim snagama sa Turističkom organizacijom našega grada, Bijeljinu promovisati kao turistički potencijal naše zemlje.

Turistička organizacija grada Bijeljina potrudila se da na visokom nivou organizuje jedanaesti međunarodni sajam turizma i gastrokulture u čemu su i uspjeli a portparol turističke organizacije Grada Bijeljina, Dragan Tešić ističe da će ovakvim manifestacijama samo pomoći razvijanju Bijeljine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *