Mreža mjesnih odbora se širi – i Gradac uz RSS!

Republička stranka Srpske iz Bijeljine osnovala je Mjesni odbor /MO/ Gradac, čime nastavlja uspješno širenje mreže mjesnih odbora i povećanje broja članova.

Za predsjednika MO Gradac izabrana je Danijela Ivanić koja je kao jedan od glavnih problema u ovom selu istakla sve manji broj djece u školskim klupama.

– Ovo je problem sa kojim se susreće ne samo Gradac, nego nažalost mnoga sela u Semberiji. Smatram da tema povećanja stope nataliteta mora da postane prioritet, kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou – rekla je Ivanićeva.

Ona je navela da će sa svojim saradnicima apelovati i da Gradac bude povezan autobuskom linijom sa gradskom zonom Bijeljine, kako bi mještanima bili olakšani svakodnevni poslovi koje obavljaju.

Iz Predsjedništva Republičke stranke Srpske /RSS/ istaklisu da RSS formiranjem novih mjesnih odbora nastoji da održi kontinuitet razvoja i ojača partijske kapacitete.

Prema njihovim riječima, to je logičan slijed nakon izuzetnog uspjeha na Opštim izborimakoji je postigao kandidat Slavenko Ristić, osvojivši direktan poslanički mandat.

– Kontinuitet u radu, pružanje prilike prvenstveno mladim ljudima da aktivno učestvuju u stranačkim organima,  je naše opredjeljenje u narednom periodu. RSS trenutno sprovodi proceduru za konstituisanje Gradskog odbora Bijeljina, nakon čega će uslijediti izbor organa pri Gradskom odboru, te definisanje i usvajanje akcionih planova i njihovo sprovođenje – poručili su iz Predsjedništva ove stranke.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *