Mladi harmonikaši uče od svjetskih umjetnika /VIDEO/

Ljetna škola za mlade harmonikaše okupila je u Bijeljini 22 učenika muzičkih škola iz sedam gradova Republike Srpske i BiH koji će do 1. avgusta učiti od svjetskih muzičara.

U susret Svjetskom kupu harmonike čiji će domaćin iduće godine prvi put biti Bijeljina i Republika Srpska, počela je u našem gradu Ljetna škola za mlade harmonikaše. Predavači u Ljetnoj školi su Radu Ratoi, pobjednik Svjetskog kupa i Svjetskog trofeja harmonike i Aleksej Murza, prošlogodišnji pobjednik Svjetskog trofeja harmonike, kao i Slaviša Perić, koji je član i delegat Svjetske asocijacije akordionista.

Zahvaljujući manifestaciji “Dani harmonike” koja se održava 14 godina, stečena je određena reputacija koja doprinosi da se talenti iz Republike Srpske i BiH nađu na međunarodnoj sceni i osvajaju nagrade.

Ljetna škola za mlade harmonikaše okupila je u Bijeljini 22 učenika muzičkih škola iz sedam gradova Republike Srpske i BiH koji će do 1. avgusta učiti od svjetskih muzičara. Organizatori Ljetne škole su Muzička škola “Kornelije Stanković” Bijeljina i Ugljevik, Udruženje umjetnika “Artist”, uz podršku Svjetske asocijacije akordionista.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *