Mladi DEMOS-a u akciji od vrata do vrata : Na usluzi sugrađanima u vrijeme pandemije /VIDEO/

Omladina Demokratskog saveza u Bijeljini svakodnevno je u kontaktu sa sugrađanima. Razgovaramo i družimo se sa našim sugrađanima poštujući sve epidemiološke mjere, rekao je Žiko Savić, predsjednik Odbora mladih ove stranke i kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Prema njegovim riječima, imajući u vidu specifičnost izborne kampanje, odlučili su se na ovaj način komunikacije sa građanima.

„Poštujemo sve propisane mjere i zato na ovakav način želimo da dođemo do svakog našeg sugrađanina. Želimo da čujemo šta su njihovi problemi, koje su im ideje, ali i da predstavimo ono na čemu smo vrijedno radili protekle četiri godine. Uz to, predstavimo im i našu platformu za naredne četiri godine“, rekao je Savić.

On je dodao da omladinci svakodnevno obilaze Bijeljince i podsjetio da je su mladi aktivisti otvorili i kol centar za pomoć ugroženom stanovništvu tokom pandemije korona virusa.

„Mi u DEMOS-u smo, kao i uvjek, jedinstveno pristupili rješavanju problema i iznalaženju rješenja, i zato smo, dok traje kriza sa povećanim brojem pozitivnih na virus korona, otvorili i kol – centar za pomoć građanima. Svi oni kojima je potrebna pomoć mogu nas kontaktirati na broj 066/099-282“, rekao je Savić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *