Mještani Zaira poručuju: Na dva kilometra smo od centra grada, a kao da smo u srednjem vijeku /VIDEO/

Stanovnici bijeljinskog naselja Zair iskazali su ogorčenje i nezadovoljstvo zbog toga što ih je, izgleda, gradska uprava potpuno zaboravila. -Ulice i putevi su u veoma lošem stanju, nemaju kanalizaciju, a ulična rasvjeta se, osim u vrijeme predizbornih kampanja, uopšte ne održava.

Blato i bare u zimskim, a prašina tokom suvih dana, slika su naselja Zair, koje kao da se ne nalazi u 21. vijeku na tlu Evrope, nego upravo u afričkoj državi po kojoj nosi ime. Predstavnici savjeta ove MZ, koju mahom naseljavaju izbjegla i raseljena lica, kažu da je o svemu upoznata gradska uprava, ali da niko ne reaguje.

Infrastruktura u prigradskom naselju Zair, je u veoma lošem stanju, ističu nezadovoljni mještani i ukazuku na loše ulice i rasvjetu koja se ne održava.

Mještani smatraju da su zaboravljeni od gradonačelnika i gradske uprave, jer su poslednji infrastrukturni radovi u ovom dijelu grada izvođeni iz donacija još 2016. godine. Kažu da zaslužuju bolji život i infrastrukturu, jer se nalaze svega 2 kilometra od centra grada.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *