Mitrović: Petrović pričom o kriminalu prikriva osipanje u SDS-u

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović tvrdi da gradonačelnik Ljubiša Petrović smjenama direktora i pričom o kriminalu pokušava prikriti osipanje u Klubu odbornika SDS-a.

“Petrović je tempiranim smjenama u preduzeću `Vodovod` neposredno pred zasjedanje Skupštine grada pokušao prikriti sve veće nezadovoljstvo u redovima sopstvene političke partije i gašenje Kluba odbornika SDS-a u Skupštini grada”, navodi Mitrović.

On smatra da je gradonačelnik, nakon što je saznao da će odbornik Mirjana Orašanin napustiti Klub odbornika SDS-a, posegnuo za smjenom direktora “Vodovoda i kanalizacije” Predraga Perkovića kako bi zamaglio istinu da je nakon više od 25 godina prestao da postoji Klub odbornika SDS u Bijeljini.

Pokret za Bijeljinu u saopštenju podsjeća da već dugo ukazuje da je Petrović kočnica za dalji napredak grada.

“Postavljajući saradnike i savjetnike on ispunjava želje svojih nalogodavaca da Bijeljina tapka u mjestu i da se za nerad i probleme optuže stranke Koalicije `Dogovor za Bijeljinu`, s ciljem pripreme kampanje za parlamentarne izbore naredne godine”, ističu iz stranke.

U saopštenju se navodi i dio obrazloženja Orašaninove za napuštanje Kluba odbornika SDS-a u kojem kaže da ne želi biti dio lošeg ambijenta, niti da je građani identifikuju sa neradom i lošim rezultatima.

Pokret za Bijeljinu ističe da grad ima priliku da postane jak regionalni centar, ukoliko se uz jedinstvo i sabornost, složno prevaziđu sadašnje prepreke i problemi.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *