Mitrović: Izbori za opstanak Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović rekao je da se građani na predstojećim izborima opredjeljuju – za opstanak Republike Srpske ili za unitarnu BiH.

Mitrović je na stranačkoj tribini u Novim Dvorovima rekao da je jedina sigurnost za opstanak i stabilnost Republike Srpske podrška Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Za unitarnu BiH su Mirko Šarović i Jelena Trivić. Narod je već odlučio da podrži Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer su oni garant jake, stabilne i prosperitetne Republike Srpske”, naglasio je Mitrović.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlametarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je mještanima Novih Dvorova da je Narodna skupština Srpske 14. septembra usvojila izmjene i dopune Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata kojima se predviđa legalizacija individualnih stambeno-poslovnih objekta izgrađenih do 31. decembra 2013. godine.

On je poručio građanima da ne čekaju nego da požure i legalizuju svoje kuće.

Ćorić je dodao da je druga dobra vijest da će sljedeće sedmice penzionerima biti isplaćeno po još 100 KM.

“Ovi izbori su vrlo ozbiljni – imamo mogućnost da biramo između Republike Srpske i unitarne BiH. Sa jedne strane imamo najbolji tandem na ovim izborima, siguran dvojac – Milorada Dodika i Željku Cvijanović koji garantuju mir, stabilnost, razvoj, sigurnost i prospertet u Republici Srpskoj, a sa druge Mirka Šarovića koji obećava bolju budućnst i Mladena Ivanića u liku Jelene Trivić”, rekao je Ćorić.

On je istakao da vjeruje u jedinstvo za dobro Srpske, ali da ima i onih “nejakih političara” koji rade pod uticajem bošnjačke politike i dijela međunarodne zajednice.

“Mi ćemo pobijediti u Republici Srpskoj, ali je vrlo važno da pobijedimo i ovdje u Bijeljini i svoj glas da damo Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović. Mi ćemo biti samo dejtonaski dio BiH i ništa drugo ne dolazi u obzir, po cijenu odvajanja i sjedinjavanja sa svojom maticom”, rekao je Ćorić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *