Mitrović: Birajmo ljude koji grade i čuvaju Srpsku

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović pozvao je sinoć građane da na izborima 2. oktobra biraju ljude koji grade i čuvaju Republiku Srpsku i slušaju svoj narod, a ne strane ambasadore i svjetske moćnike.

Mitrović je na stanačkoj tribini u semberskom naselju Donji Zagoni pozvao birače da glasaju za kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, navodeći da je njima Srpska u srcu i na prvom mjestu, bez obzira da li bili u Banjaluci, Sarajevu, Briselu ili Vašingtonu.

“Birajmo ljude koji su se dokazali dosadašnjim radom i iza kojih postoje đela. Birajmo one koji će u svakom trenutku braniti svoj narod”, rekao je Mitrović.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je da SNSD, Dodik i Cvijanovićeva mogu obezbijediti mir, stabilnost i konstantni prosperitet koji imamo u Srpskoj.

Ćorić je rekao da će SNSD tako i nastaviti da radi, ispravljajući i neke greške.

On je istakao da SNSD ima odličnu komunikaciju i saradnju sa mještanima Donjih Zagona, da sarađuju na realizaciji svih bitnih projekata, a da ogromno prisustvo građana na skupu potvrđuje da im se, kako kaže, politike podudaraju.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Branka Savčić poručila je da su predstojeći izbori od velikog značaja te da će građanima nastojati da objasne da se 2. oktobra bira put kojim će dalje ići Republika Srpska.

“Vidljivo je da u jednoj žestokoj sinhronizaciji, uz pomoć zapadnih mentora, federalno Sarajevo, vrše strahovit pritisak na Republiku Srpsku sa namjerom da koncept dosadašnje organizacije BiH prekomponuju i pretvore BiH u građansku državu koja bi, u svakom slučaju, vodila polako, ali sigurno u nestanak Republike Srpske”, poručila je Savčićeva.

Prema njenim riječima, živimo u dejtonskoj Republici Srpskoj koja je po mjeri srpskog naroda, što znači da imamo svoje granice, teritoriju, jezik, kulturu, vladu i skupštinu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *