Milovanović: Petrović da u zakonskom roku odgovori na opoziv i ne širi neistine

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Miroslav Milovanović pozvao je gradonačelnika Ljubišu Petrovića da u zakonskom roku, koji uskoro ističe, pošalje odgovor, odnosno mišljenje o odborničkoj inicijativi za njegov opoziv kako bi se o tom pitanju raspravljalo i odlučivalo u Skupštini grada.

“Reći ću samo to da inicijativa 25 od 31 odbornika u Skupštini Grada Bijeljine itekako jeste volja građana Bijeljine i to volja ogromne većine koju 25 odbornika predstavljaju. Zato bi bio red da, umjesto paničnih medijskih istupa, Petrović u zakonskom roku, koji uskoro ističe, pošalje odgovor, odnosno mišljenje o odborničkoj inicijativi za opoziv kako bi se o tom pitanju raspravljalo i odlučivalo u Skupštini grada Bijeljine”, rekao je Milovanović Srni.

Milovanović je poručio da neistinite i panične izjave nisu primjerene u dane velikih praznika.

“Prvenstveno želim svima koji slave Svetog Jovana Krstitelja da čestitam krsnu slavu, da je proslave u zdravlju i veselju sa svojom porodicom, rođacima, kumovima i prijateljima. Istovremeno, želim da poručim gradonačelniku da ovi dani nisu vrijeme za slanje bilo kakvih političkih poruka, niti za demonstraciju straha i panike, koju primjećujem u posljednjih nekoliko Petrovićevih javnih istupa”, rekao je Milovanović.

On je dodao da će biti vremena da se Petroviću odgovori na sve optužbe.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *