Miličević: Potreban mnogo bliskiji kontakt sa biračima

Programski ciljevi SDS-a ostaju isti, ali način na koji će se ostvarivati mora da se mijenja i da se približi biračima na terenu, izjavio je večeras u Bijeljini vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević.

“U prethodnom periodu stranka se zatvorila u neke uske okvire, bilo da su oni personalni ili lokalni, a u tim uskim okvirima nije bilo dobre komunikacije između članstva, birača i SDS-a”, rekao je Miličević novinarima po završetku sjednice Skupštine SDS-a i dodao da stranci treba mnogo bliskiji kontakt sa stanovništvom.

On je naveo da su na sjednici usvojene izmjene Statuta SDS-a koje će omogućiti da stranka bude mnogo operativnija, energičnija i brža, jer su pojednostavljene njene strukture, te najavio da će u svim organima SDS-a, gdje god je to moguće, biti 40 odsto žena.

“Važno je da postanemo mnogo operativniji, da se formiraju timovi u kojima nema političara ni velikih priča, nego terenski rad, u kojima su operativci koji poznaju svakog čovjeka i svaki mjesni odbor”, rekao je Miličević.

Prema njegovim riječima, novi Statut SDS-a je odlična podloga za dobro sprovedene unutarstranačke izbore, čiji se završetak očekuje u maju.

Miličević je naveo da je Skupština potvrdila ostavke bivšeg predsjedika i članova Predsjedništva SDS, kao i vršioce dužnosti koji su ranije izabrani.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *