Milan Dakić nosilac odborničke liste DEMOS Bijeljina

Gradski odbor Demokratskog saveza (DEMOS) u Bijeljini formirao je izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz ove stranke.

Nosilac liste za novembraske izbore je aktuelni narodni poslanik Milan Dakić, koji je i predsjednik Gradskog odbora.

“O konkretnim imenima još ne bih govorio,barem dok ne budu potvrđeni od strane CIK-a,ali ono što mogu da kažem jeste da smo napravili izbornu listu koju čine vrlo ozbiljni i uspješn iljudi, čiji su rezultati prepoznati u lokalnoj zajednici u oblastima kojima se bave. Zadovoljan sam kandidatima koje će DEMOS ponuditi građanima Bijeljine i Semberije”, rekao je Dakić.

Govoreći o očekivanjima od predstojećih lokalnih izbora, Dakić je istakao da je siguran da će DEMOS ostvariti značajan rezultat.

“Iako su ovoprvi izbori na kojima DEMOS nastupa od osnivanja, imamo visoka očekivanja. Međutim, još važnije je ono poslije izbora – odgovorno obavljati sve poslove za koje budemo zaduženi i opravdati povjerenje građana. Tome smo uvijek težili”, istakao je Dakić. 

Predsjednik GO DEMOS Bijeljina je dodao i da su na jučerašnjoj sjednici kooptirani novi članovi u Gradski odbor, te da očekuje da će oni svojim znanjem i zalaganjem doprinijeti što boljem rezultatu stranke na novembraskim lokalnim izborima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *