Mijatović: Na odborničkoj listi 17 žena /VIDEO/

Nosilac liste odbornika Socijalističke partije Srpske /SPS/ za Skupštinu grada Bijeljina Srđan Mijatović rekao je da tu listu čine kandidati svih zanimanja, zaposleni i nezaposleni, mlađi i stariji, a među 36 kandidata je 17 žena.

“Zajedničko svima nama je želja da rješavamo nagomilane probleme u našem gradu, da smo iskreni i ljudi kojima je istinski stalo do ostvarenja cilja, a to je kvalitetniji život svih nas. Zalagaćemo se za sve što je neophodno promijeniti, pokrenuti i realizovati”, rekao je Mijatović i naglasio da će voditi fer i korektnu kampanju.

Mijatović je naglasio da, s obzirom na to da je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije, danas na konferenciji za novinare nisu prisutni svi kandidati.

“Zdravlje stanovništva je najvažnije i upravo iz tih razloga danas nije prisutno svih 36 kandidata jer želimo dati primjer i drugima o neophodnosti poštovanja mjera. Takođe, želimo ukazati na nepotrebno trošenje novca na promotivni materijal, jer je ta sredstva bolje upotrijebiti za potrebe kategorija stanovništva koje su u teškom položaju”, rekao je Mijatović.

On je naglasio i da ne žele da daju nerealna obećanja sugrađanima.

“Neodgovorno je reći da ćemo nezaposlenima obezbijediti zaposlenje i da ćemo odmah riješiti sve probleme koji su nagomilani u našem društvu. Kada bismo to obećali, to bi bilo neiskreno i u tom slučaju ne bismo stajali ispred vas i gledali vas u oči. Članovi SPS-a boriće se za stvaranje uslova za ekonomski razvoj, za infrastukturu, koja je jedan od bitnih činilaca u ekonomskom razvoju. Borićemo se za svakog našeg građanina, jer oni zaslužuju da žive život dostojan čovjeka”, poručio je Mijatović.

Kandidat za odbornika Novka Mirić rekla je da je najstariji kandidat na odborničkoj listi bijeljinskog SPS-a i da želi da u Bijeljini i Republici Srpskoj mladi dobiju šansu da žive od svog rada, formiraju porodice, njeguju tradiciju, čuvaju moralni lik borca koji je stvarao Srpsku i da vole svoju Republiku.

“Naš slogan je `Budućnost Srpske, budućnost Bijeljine`. Sigurna sam da zajedništvom možemo izgraditi ambijent u kojem će naš grad biti istinski grad budućnosti za sve generacije, a posebno najmlađe”, rekla je Mirićeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *