Mićić: Uprkos napadima koji su se do sada mogli čuti u javnosti, narod prepoznaje ko zaista radi /VIDEO/

Komentarišući dosadašnji tok izborne kampanje u Bijeljini za predstojeće lokalne izbore 15. novembra, predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić i kandidat Koalicije “Zajedno za Semberiju i Srpsku” za gradonačelnika Bijeljine kaže da uprkos napadima koji su se do sada mogli čuti u javnosti, narod prepoznaje ko zaista radi.

Mi nigdje ne dolazimo sa obećanjima, nego sa konkretnim djelima, kaže Mićić.

S obzirom da je epidemiološka situacija u Bijeljini naglo pogoršana Stranka demokratske Srpske Semberija obustavlja sve izborne aktivnosti u zatvorenom prostoru, saopšteno je iz ove stranke.

Predsjednik SDSS Mićo Mićić pozvao je sve odborničke kandidate sa liste ove stranke da  svoje predizborne aktivnosti usklade sa trenutnom epidemiološkom situacijom i da svoj program prezentuju putem interneta ili na otvorenom prostoru.

Mićić je pozvao i druge političke subjekte, učesnike na lokalnim izborima, da tokom svojih političkih aktivnosti budu odgovorni, da poštuju mjere i vode računa o zdravlju ljudi jer je kako naglašava, zdravlje iznad svakog političkog interesa. Pred nama su važni dani tokom kojih bi trebalo da disciplinovanim ponašanjem suzbijemo širenje virusa, poručuje Mićić u saopštenju.

Komentari: