Mićić: Bijeljinski SDS iza vrha stranke

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić izjavio je danas da ovaj odbor i on jedinstveno stoje iza vrha stranke i politike SDS-a.

“Nećemo rušiti našu stranku, a pogotovo ne Mirka Šarovića koji je na čelu SDS-a i moj je lični prijatelj sa kojim sam i danas razgovarao”, rekao je Mićić novinarima, ponavljajući tvrdnje da sa liderom SNSD Miloradom Dodikom nije pričao o visokoj politici.

On je odbacio kritike koje mu iz njegove stranke i iz stranaka koje podržavaju SDS u Bijeljini upućuju zbog sastanka sa Dodikom, ali je bez imenovanja kritizera ocijenio da samo traže publicitet i da su to ljudi koji nikada ne pobjeđuju na izborima.

“Podržavaćemo i sada i ubuduće politiku SDS-a, Šarović ima našu punu podršku i poštovaćemo sve odluke stranke, nema nijedan problem da ćemo praviti odstupnice”, naveo je Mićić kao zaključke večerašnje sjednice Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS Bijeljina.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina rekao je da je još krajem prošle godine, na sjednici kojoj je prisustvovao i Šarović i njegov zamjenik Rado Savić, donesena odluka da SDS Bijeljine na lokalne izbore ide sa samostalnom listom, sa Mićićem kao kandidatom za gradonačelnika i njegovom obavezom da traži što širu koaliciju kako bi obezbijedio pobjedu.

“Ja sam kandidat SDS-a i siguran sam da ću dobiti podršku Šarovića”, poručio je on.

Sjednici Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS-a prisustvovali su i narodni poslanici i gradski odbornici iz ove stranke.

Narodni poslanik SDS iz Bijeljine Tomica Stojanović rekao je na konferenciji za medije da bijeljinski poslanici nemaju nedoumica ni skretanja u opozicionom djelovanju u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

U ime Kluba odbornika SDS u gradskoj skupštini Jovica Gajić je rekao da odbacuju sve spekulacije i iznio tvrdnju da SDS djeluje jedinstveno.

Sjednica je održana u prostorijama SDS Bijeljina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *