Marjanović najavio krivičnu prijavu protiv gradonačelnika /VIDEO/

Direktor Regionalne ekološke deponije “Eko-dep” Bijeljina Dragiša Marjanović najavio je danas da će podnijeti krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Ljubiše Petrovića jer je, kako tvrdi, iznio niz neistina o njemu i njegovoj porodici.

Marjanović je na konferenciji za novinare rekao da nisu tačne Petrovićeve tvrdnje da su on i njegova porodica učestvovali u “famoznoj kupovini nekretnina u ulicama Neznanih junaka i Profesora Bakajlića, na veoma sumnjiv način”.

“Obavještavam javnost da je riječ o niz neistina Petrovića, u prilog čemu ide činjenica da Dragiša Marjanović na tim adresama u lameli jedan, dva i tri ne posjeduje stambeni, niti poslovni prostor”, rekao je Marjanović i podijelio novinarima dokumentovane dokaze.

On je naglasio da je sve što je Petrović juče rekao ispolitizovano na veoma ružan način, zbog čega je prinuđen da u narednim danima podnese krivičnu prijavu protiv njega.

Komentarišući jutrošnjeg ročište koje je održano nakon krivične prijave Petrovića protiv “Eko-depa” i direktora ove deponije Dragiše Marjanovića, Marjanović je rekao da ovaj proces traje godinu dana, te da se on nijednim javnim komentarom nije obratio.

“Neka pravosudni organi rade svoj posao, a lično nemam nijedan razlog kao odgovorno lice u preduzeću da štitim bilo koga. Treba pustiti istražnim organima da rade svoj posao. Međutim, gradnačelnik je u više navrata u javnim nastupima, gostujući na BN televiziji, rekao da `su prikupili nekoliko vreća dokaznog materijala, a policija, kojoj su to prijavili rekla je da sad nemaju šta da rade, jer je za njih sve urađeno`”, napomenuo je Marjanović.

Marjanović je upitao odakle gradonačelniku dokumentacija iz firme ili ovaj materijal, kao i zašto je Petrović na ovaj način devalvirao, prije svega, sebe, a i svoju funciju.

“Bilo šta da on iznese u javnost, zapitaću se da li ovaj čovjek govori istinu?”, rekao je Marjanović i dodao da mu je nepoznato da li postoji bilo kakva vrsta sankcije za izgovorene neistine.

Tema jučerašnje konferencije za novinare gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića bila je nova krivična prijava zbog osnova sumnje na nezakonito sticanje nekretnina proisteklog izvršenjem krivičnih djela u preduzeću Regionalna deponija “Eko-dep”.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *