Mala Nika prva beba u Srpskoj: Zlatnik na dar /VIDEO/

Djevojčica rođena u Bijeljini minut iza ponoći, kada i beba u Zvorniku, drugo je dijete Ljiljane i Željka Marića koji imaju i četvorogodišnju kćerku Lenu.

Majka kaže da je termin bio 4. januar i da ih je porođaj u novogodišnjoj noći iznenadio, ali je sve proteklo bez problema.

Nika Marić iz Bijeljine jedna je od dvije prvorođene bebe u Novoj godini koje je predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović darovala zlatnikom.

U ime predsjednika Republike Srpske zlatnik i poklon paket uručila je izaslanik predsjednika Republike Nataša Sjerić, koja je srećnoj majci u bijeljinskom porodilištu prenijela iskrene čestitke i najljepše želje za dug i srećan život prvorođenim stanovnicima Srpske u 2020. godini.

Direktor bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi” Milica Lovrić ocijenila je da je 2020. godina vrlo lijepo počela i da najljepše vijesti dolaze iz porodilišta.Lovrićeva je zahvalila predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović, ističući da je ona inicijator i nosilac pronalitetne politike Srpske i da nastavlja dobru praksu pomaganja zdravom odrastanju djece, njihovom školovanju i stvaranju boljeg ambijenta za život.

U protekla 24 časa u bijeljinskom porodilištu začuo se plač još dvije bebe. U 2019. godini u porodilištu biljinske Bolnice rođeno je 1.040 beba, što je povećanje u odnosu na 2018. godinu kada je rođeno 998 beba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.