Maksimović uručio 16 specijalizacija

Nakon završenog konkursa u Bolnici „Sveti Vračevi“ Bijeljina, prof. dr Zlatko Maksimović uručio je 16 specijalizacija mladim ljekarima, koji će se u narednim godinama usavršavati u različitim oblastima medicine.

Doktori Katarina Simeunović i Mikica Marić, među budućim specijalizantima, ističu kako smatraju da je izuzetna privilegija u današnjem vremenu što su odmah nakon završenog fakulteta dobili posao u bijeljinskoj bolnici, uz priliku za dalje napredovanje.

„Veoma sam zahvalna prof. dr Zlatku Maksimoviću i menadžmentu bijeljinske bolnice što mi je omogućena željena specijalizacija iz otorinolaringologije, gdje planiram dalje usavršavanje za dječijeg otorinolaringologa“, izjavila je Simeunović.

„Kardiologija je grana medicine u kojoj ću se usavršavati u narednim godinama, uz posebno interesovanje za interventnu kardiologiju. Nastojaćemo da opravdamo povjerenje koje nam je ukazao menadžment bijeljinske bolnice“, rekao je dr Marić, koji je medicinu završio u Novom Sadu sa prosjekom 9,54.

Na svečanoj dodjeli specijalizacija, profesor Maksimović čestitao je svim ljekarima i izrazio želje za uspjehom u njihovoj budućoj karijeri. Naglasio je važnost da se kroz stručno usavršavanje ne zaboravi osnovna vrijednost medicine – humanost.

“Ispred njih je izazovan put, ali put koji donosi velike nagrade. Ulaganje u znanje je investicija koja se uvijek isplati  Znanje vam niko nikada ne može oduzeti! Ponosan sam na broj specijalizacija koje smo dodijelili u posljednje  četiri godine u ovoj ustanovi. To pokazuje da Bolnica u Bijeljini ima perspektivu” rekao je prof. dr Zlatko Maksimović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *