Lukač: Izmjene zakona s ciljem efikasnijeg rada i zaštite policije /VIDEO/

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da očekuje da će u Srpskoj doći od izmjena određenih zakonskih rješenja s ciljem boljeg i efikasnijeg rada i zaštite policije i građana, te bržeg sprovođenja zakonskih normi na pravi način.

Govoreći o izmjeni određenih zakonskih rješenja s ciljem boljeg i efikasnijeg rada i zaštite policije i građana ministar Dragan Lukač je najavio da će biti formirane radne grupe, te da će stručnjaci iznijeti određene prijedloge koji će biti upućeni u Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Lukač je naglasio da policija mora da radi u skladu sa zakonom, te da su policijski službenici obučavani da i svoj život izlože opasnosti. Poručio je da se Policija Republike Srpske obučava da može da zaštiti sebe i građane Srpske.

Podsjetimo lider SNSD-a Milorad Dodik najavio je u izjavi za Srnu da će ova stranka uputiti u proceduru izmjene Krivičnog zakona koje se odnose na kaznenu politiku za najteža krivična djela, a posebno za ona usmjerena prema ovlaštenim službenim licima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *