Lopare: Prijem kod načelnika povodom Dana Republike Srpske /VIDEO/

Republika Srpska koja se sačuvala i djelimično izgradila u ovih 28 godina postojanja treba da u narednom periodu postane i mjesto  pristojnog života svih njenih građana, posebno mladih ljudi, istakao je na prijemu povodom Dana Republike načelnik opštine Lopare.

Lopare su tokom prošle godine realizovale projekte koji su donijeli i nova radna mjesta i razvili i. Ove godine samo realizacijom projekta Busija posao će dobiti 150 ljudi. Planirana je izgradnja i hladnjače i nove poslovne hale u Priboju. Za one koji se bave parlamentrnom borbom najvažnija je sloga.

Lopare su imale ogroman značaj u stvaranju i očuvanju Republike Srpske. Polaganjem cvijeća na oblježje u spomen sobi, odata počast svim borcima.

Nikakve svađe nikome nisu donijele dobra i samo jedinstvo, sloga i ljubav prema bližnjem mogu biti zalog očuvanja i napretka Srpske, poručeno je sinoć.

Govornici su poželjeli i da naredna izborna godina prođe u srpsko-srpskoj toleranciji, pomirenu sa sobom i drugima, u razumijevanju, jer se samo na taj način može stvoriti prijeko potrebna odlučnost da se odbrani sloboda izvojevana u  periodu od 1992. do 1995. godine i obezbijedi prosperitet i Lopara i Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *