Lopare: DNS i SNSD potpisali koalicioni sporazum /VIDEO/

Predsjednik i potpredsjednik SNSD-a Milorad Dodik  i Radovan Višković danas su u Loparama potpisali kaolicioni sporazum za podršku kandidatu DNS-a za načelnika opštine Lopare Srećku Iliću.

Na svečanosti u Domu kulture pod sloganom “Okupljanje za Lopare”, Dodik je naveo da se u odnosima sa DNS-om ne dešava ništa suštinsko i da očekuje da će problemi biti brzo riješeni.

Svečanosti u Domu kulture prisustvovala je i majka tri poginula borca Joka Milovanović kojoj je u Loparama izgrađena kuća sredstvima iz kabineta predsjednika Republike, za vrijeme kada je Dodik bio na toj funkciji. 

Potpredsjednik SNSD Radovan Višković  svoje obraćanje započeo je izrazima poštovanja ovoj majci, a potom pozvao  građane Lopara da na izborima glasaju za saradnju lokalne vlasti sa institucijama Republike Srpske i time omoguće brži razvoj svoje opštine.

Kandidat DNS-a za načelnika opštine Lopare je naveo je da je Vlada u Lopare od 2006. godine uložila 27 miliona KM, te da budući razvoj značajno zavisi od saradnje, podrške i zajedničkog djelovanja.

Potpredsjednik DNS-a Đorđe Popović izjavio je da ova stranka ostaje vjerna koaliciji sa SNSD-om u opštini Lopare i istakao da ove dvije stranke veoma dobro sarađuju u Loparama.

DNS i SNSD su dugogodišnji partneri, a ova saradnja u Loparama pokazuje da to partnerstvo živi, da će opstati i da neće biti pokolebano, poručeno je danas iz Lopara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *