Licu iz Zvornika određen pritvor zbog pomoći osumnjičenom za ubistvo

Opštinski sud u Zvorniku odredio je jednomjesečni pritvor licu čiji su inicijali M.C. zbog sumnje da je pomoglo izvršiocu krivičnog djela u ugostiteljskom objektu u zvorničkom mjestu Trnovica u kojem je ubijen jedan muškarac.

U Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina Srni je danas rečeno da je M.C. pritvor određen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu krivičnog djela.

Okružno javno tužilaštvo Bijeljina je u ponedjeljak, 17. oktobra, predložilo pritvor protiv M.C. zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ugroziti dalji tok istrage, navedeno je u objavi.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su u nedjelju, 16. oktobra, M.C. i on je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sproveden u Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.

Policijskoj stanici Kozluk je u petak, 14. oktobra, oko 23.00 časa prijavljeno da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama koje su zadobila od nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika.

Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedan muškarac je smrtno stradao, a drugi je teško povrijeđen. Policija i dalje traga za osumnjičenim za ubistvo.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *