Lazarević: Gradska uprava je obezglavljena /VIDEO/

Nakon sto je šef Kabineta gradonačelnika Mladen Arsenović podnio neopozivu ostavku na ovo mjesto, šef kluba odbornika SNSD-a podsjeća da to nije prvi slučaj napuštanja gradonačelnikovog Kabineta, jer je ista situacija zabilježena i prije šest mjeseci.

Mladen Arsenović, ostavku na mjesto Šefa kabineta gradonačelnika Bijeljine zvanično je predao na protokol Gradske uprave 25. januara, a već od 1. februara više neće obavljati tu dužnost. Arsenović se kratko oglasio na ovu temu i poručio da je istu podnio iz ličnih razloga, uz poruku da nikada neće napustiti SDS i da neće preći ni u jednu drugu stranku, kao ni na neku drugu javnu funkciju.

Zlatan Lazarević šef Kluba odbornika SNSD-a kaže da je Gradska uprava obezgavljena, jer nema zamjenika gradonačelnika niti jednog načelnika odjeljenja, koji čine tim Gradske uprave.

Prema riječima, Lazarevića , napuštanje Kabineta gradonačelnika desilo se i prije šest mjeseci.

Imamo situaciju da i ljudi iz Gradske uprave vide da rad gradonačelnika Petrovića, nije  usklađe , mnogo obećanja je dato od strane gradonačelnika, a malo je ispunjeno, tako da me ova ostavka ne iznenađuje , pojašnjava Lazarević.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *