KS RS i AdmiralBet – potpisan ugovor sa Generalnim sponzorom Prve lige RS

Košarkaški savez Republike Srpske i “AdmiralBet” postigli su danas dogovor o generalnom sponzorstvu Prve lige Republike Srpske u muškoj i ženskoj konkurenciji, saopštio je predsjednik Saveza Aleksandar Đurđević.

Đurđević je naveo da će u narednih godinu dana takmičenje nositi zvanični naziv “AdmiralBet – Prva liga Republike Srpske”.

“Sva sredstva koja će biti dobijena kroz sponzorski ugovor biće iskorištena da se našim klubovima koji se takmiče u Prvoj ligi Srpske daju olakšice, a Upravni odbor će odlučiti da li će to biti kroz neku vrstu direktnog novčanog davanja ili kroz neka oslobađanja od dadžbina”, rekao je Đurđević.

“AdmiralBet” je sponzor ABA lige i Prve košarkaške lige Srbije i čast je, istakao je Đurđević, biti u takvom društvu kada je košarkaški sport u pitanju.

“Ugovor ćemo potpisati za jednu takmičarsku sezonu i nadam se da ćemo kroz dobru saradnju obezbijediti da ta saradnja bude dugoročna i da u narednim sezonama “AdmiralBet” bude sponzor prvih liga i muškoj i ženskoj konkurenciji Košarkaškog saveza Republike Srpske”, rekao je Đurđević.

On je dodao da je Košarkaški savez Srpske nedavno napunio 30 godina postojanja i naveo da je zadovoljstvo veće pošto je u istoj godini Prva liga Republike Srpske danas dobila i kvalitetnog sponzora.

Prema njegovim riječima, “AmiralBet” je svjetski poznat brend koji je na ovim prostorima prisutan od 1. novembra sa 21 poslovnicom i onlajn.

Marketing menadžer “AdmiralBeta” Vanja Hoptijan izrazila je zadovoljstvo što imaju mogućnost da podržavaju društveno odgovorne projekte i ulažu u mlade ljude i sport.

Ona je istakla i da su zadovoljni što su od danas i zvanično generalni sponzor Košarkaškog saveza i nadu da će saradnja biti obostrano dobra.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *