Kompaniji “Elvako MetPro” dva sertifikata prema ISO standardima

Kompanija “Elvako metpro” sertifikovana je prema ISO standardima u oblasti varenja ISO 1090 i ISO 3834, koji im omogućavaju poslovanje za EU tržište, rekao je danas Srni generalni menadžer ove kompanije Zoran Ristić.

On je naveo da se sertifikat ISO 1090 odnosi za varenje, da pokriva veoma široku oblast, čak i kontrolu kvaliteta, dok se drugi sertifikat odnosi na posude pod pritiskom, takođe, za oblast varenja.

Ristić je istakao da su ovi sertifikati jedan do preduslova EU tržišta i da su zadovoljni što su dostigli te standarde.

On je naveo da su novu 2020. godinu započeli dobrim vijestima, te da su zadovoljni sa poslovanjem kompanije i u prethodnoj godini u kojoj su odradili mnogo posla, isporučili su za njemačkog kupca čeličnu maketu aviona “erbas 350” u prirodnoj veličini, 70-80 kontejnera i imaju otvorene projekte za ovu godinu.

“Imamo već ugovorenih sljedećih 80 stambenih kontejnera, još smo u procesu sertifikacije za kontejnere za transport, koju bi trebalo da završimo u prvom kvartalu ove godine, dali smo ponudu za još jedan avion, to je u fazi pregovora i nadam se još uspješnijem poslovanju”, rekao je Ristić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *