Kompanija “Orao” podržao RK Bijeljinu

Kompanija “Orao” podržala je rad rukometnog kluba “Bijeljina”.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo na ovaj način uspjeli da obradujemo djecu iz RK Bijeljina. Ulaganje u sport, a prije svega u mlađe kategorije, je ulaganje u zdrav razvoj djeteta.

Od velike je važnosti da postoji što više ovakvih mjesta gdje će djeca imati priliku za igru i druženje, priliku da razviju svoje samopouzdanje, takmiče se, upoređuju rezultate i ubrzaju ne samo fizički, nego i mentalni razvoj.
 
Ono što je bilo presudno da se uspostavi saradnja između “Orao” a. d. i RK Bijeljina upravo je rad sa mlađim selekcijama. Pored osvojenog priznanja za najbolju mušku sportsku ekipu Grada Bijeljina u 2020. godini, najveći dokaz kvaliteta rada, privrženosti i ljubavi prema rukometu u RK Bijeljina, jeste činjenica da ovaj klub omogućava godinu dana besplatnog treninga za svakog novog polaznika škole rukometa. Veoma cijenimo rad rukovodilaca i trenera RK Bijeljina, koji su na ovaj način svoje vrijeme, znanje i iskustvo stavili na raspolaganje cjelokupnoj društvenoj zajednici i popularizaciji rukometa”, izjavio je Mladen Lemez, v.d. izvršnog direktora za ekonomske poslove.

Želimo da se zahvalimo kompaniji Orao a. d. koja je prepoznala rad RK Bijeljina i na nesebičnoj podršci koju je pružila našem klubu, navodi se u saopštenju RK Bijeljina.

Rukometni klub Bijeljina takmiči se u Prvoj ligi Republike Srpske, mlađe kategorije igraju Omladinsku ligu Republike Srpske i Ligu mlađih kategorija Vojvodine. U klubu ima preko 130 članova, organizatori su najvećeg međunarodnog rukometnog turnira u BiH ,,Bijeljina handball cup” i međunarodnog rukometnog kampa ,,Handball camp Jahorina”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *