Komisija za izbor i imenovanje dala pozitivno mišljenje po Inicijativi za opoziv Gradonačelnika

Održana je 20. sjednica Komisije za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina.

Komisija za izbor i imenovanje je razmatrajući podnesenu Inicijativu za opoziv Gradonačelnika, a u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine grada, usvojila sljedeće mišljenje:

1. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina upoznala se sa inicijativom za opoziv Gradonačelnika (u daljem tekstu: inicijativa), koju je 12.01.2023. godine podnijelo 25 odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

2. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina konstatuje da je inicijativa obrazložena i podnesena u skladu sa Izbornim zakonom Republike Srpske i Poslovnikom o radu Skupštine Grada Bijeljina.

3. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina prihvata navode iz inicijative i smatra da je inicijativa opravdana, te Skupštini Grada Bijeljina upućuje pozitivno mišljenje o predmetnoj inicijativi.

4. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine Grada Bijeljina dostavlja Skupštini Grada Bijeljina svoje mišljenje o predmetnoj inicijativi.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *